Abonnementsartikel

Trods en lille tilbagegang i besøgstallet og samme antal udstillere som ved seneste messe, er folkene bag Intermat tilfredse.

For anden gang i træk måtte den store internationale entreprenørmesse Intermat konstatere færre besøgende end den forrige messe.

Lige over 173.000 gæster kom forbi messen i udkanten af den franske hovedstad, da messen forløb over seks dage fra 23. til 28. april. For tre år siden ved forrige Intermat kom 10.000 flere gæster forbi, da 183.000 gik rundt på den store messe. Også dengang var det et skridt tilbage. I udgaven før - i 2012 - gæstede omkring 200.000 mennesker messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Strejke i Frankrig

Selvom messen igen i 2018 blev mindre på antallet af gæster, er der tilfredshed hos arrangørerne. I perioden var der nemlig strejker rundt omkring i Frankrig, og det kan have påvirket besøgstallet.

Men trods nedgang på den ene front var der status quo på udstillerlisten.

1400 udstillere fyldte de enorme haller og det lige så store udendørs udstillingsområde. Det er samme antal som for tre år siden.

Intermat tilbød i årets udgave en ny service, der skulle bringe virksomheder sammen. Folkene bag Intermat fortæller, at der er registreret 3000 møder i den forbindelse.

Fem danske virksomheder udstillede på Intermat i år - seks, hvis man tæller Hydrema med, som dog var registret under deres franske afdeling. Det skal ses i lyset af, at den danske pendant til Intermat, E&H, foregår i næste måned i Herning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Intermat står internationalt også i skyggen af Bauma, som næste år igen finder sted i München. Ved seneste udgave i 2016 var 3425 udstillere på plads til de 583.736 gæster.