Abonnementsartikel

ReTec lancerer nu to nye knuse- og sorteringsskovle fra det finske ViperMetal.

Gravemaskiner og minilæssere mellem to og 50 tons har fået en ny ven på det danske marked. ReTec har hentet nye knuse- og sorteringsskovle fra det finske ViperMetal til Danmark.

De to nye aggregater kan ses på E&H-messen i Herning, hvor ReTec er med for første gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er første gang ReTec deltager, og det bliver spændende at opleve entreprenørbranchen på tætteste hold. Vi glæder os til at kunne markedsføre knuse- og sorteringsskovle, som er forholdsvis nye i vores produktprogram. Vi er spændte på at se, hvordan interessen er for sorteringsskovlene i Danmark, siger salgskonsulent Peter Ry Schmidt.

Sorteringsskovlene passer til gravemaskiner, gummiged og minilæssere fra 2 tons og op til 50 tons. 3D sorteringsteknologi er anvendt i disse skovle, som medvirker til øget produktivitet og forbedring i sigtekvaliteten.

Sorteringsskovlene bliver tit brugt til muldjord, belægning, blandet materiale og håndtering af affaldsmaterialer. Desuden er alle skovle fra ViperMetal fremstillet af slidstål.

Udover de to nye skovle præsenterer ReTec også flishuggere og sønderdelere fra Jenz, grovneddelere, tromlesigter, vindsigter fra Eggersmann og de nye knuse- og sorteringsskovle fra ViperMetal.