Abonnementsartikel

Det næsten 70 år gamle selskab, Witt & Søn, fordobler antallet af ansatte og overtager en konkurrent.

For 69 år siden grundlagde blikkenslager Walter Witt et VVS- og blikkenslagerfirma med adresse i Ullerup mellem Sønderborg og Aabenraa. Nu gør barnebarnet, den 48-årige autoriserede VVS-installatør Michael Witt, firmaet til et af områdets største. Det sker per 1. juni med overtagelsen af Broager VVS Aps, hvis historie kan føres tilbage til midten af 80'erne.

Det skriver Witt & Søn i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-VVS-branchen er præget af en konstant teknologisk udvikling, der stiller voksende krav til både virksomhedernes størrelse og medarbejdernes kompetencer. Vi har gennem længere tid været på udkig efter at kunne overtage en velrenommeret virksomhed, som profilmæssigt passer til os. Det har vi fundet i Broager VVS. Og det sker på et tidspunkt, hvor ejeren, 61-årige Arne Hadberg, er interesseret i et generationsskifte. Vores opgave er nu, populært sagt, at få én plus én til at give tre. Det kan vi kun opnå ved fortsat at give vores kunder de bedste løsninger og den rigtige service, siger Michael Witt.

I 1997 overtog Michael Witt familiefirmaet, der på det tidspunkt var ejet af faderen Uwe, og omdannede det til et aktieselskab med navnet Witt & Søn A/S. Firmaet, der har en blikkenslagerafdeling, beskæftiger seks medarbejdere og har specialiseret sig i installeringen og serviceringen af gaskedler, pillerfyr og traditionelle VVS-opgaver.

Broager VVS har under Arne Hadbergs ledelse specialiseret sig i energiløsninger spændende fra biobrændsel til jordvarmeløsninger. Arne Hadberg overtog virksomheden i 2007 og omdøbte den fra Broagerlands VVS service Aps til Broager VVS Aps.

Virksomheden var oprindelig ejet af Arne Hadbergs tidligere chef Arne Schmidt. Virksomheden beskæftiger seks medarbejdere.

-Ved at forene kræfterne med Witt & Søn får vi en endnu stærkere platform, og kan tilbyde vores kunder flere løsninger, siger Arne Hadberg, der fortsætter som projektleder i Witt & Søn.