Abonnementsartikel

Promove hydraulikhamre, jernsakse og betonknusere får hjemme hos S.D. Kjærsgaard, der bliver importør af mærket.

Maskinimportøren S.D. Kjærsgaard får nyt mærke i sin portefølje med Promove, der er kendt for hydraulikhamre, jernsakse og betonknusere. Det skriver S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

- I den vækst med salget af Case maskiner, har vi særligt i forbindelse med salget af gravemaskiner savnet et kvalitets produkt af hydrauliske redskaber. Og i takt med vi sælger flere og flere maskiner til nedbrydnings industrien, har vi i længere tid været i dialog med Promove og også testet nogle af deres produkter i Danmark, siger Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var egentligt Hans Hertzog der præsenterede os for produktet for nogen tid siden, da han havde gode erfaringer med det. Og nyligt besøgte vi fabrikken, så produktionen og besøgte et stenbrud hvor der kører to styk 7000 kilogram hamre 10 timer om dagen, 6 dage om ugen, 320 dage om året - så der fik vi bevis for kvaliteten er iorden.

Service er vigtigt

Serviceleder Marinus Soelberg og partsmanager Steffen Jensen var også med nede og se fabrikken og forhandle aftalen hjem, idet driftssikkerheden og konkurrencedygtige reservedele er meget vigtigt, og sikrer en lang levetid og de laveste ejer omkostninger. Derfor tilbyder Promove også forskellige centralsmørings løsninger, timetæller og udvidet reklamationsret på op til tre år på hydraulikhamre.

- Vi ligger et stort reservedels lager op, og kan derudover sikre dag til dag levering hvis uheldet er ude, siger partsmanager Steffen Jensen, S.D. Kjærsgaard.

Den første ordre hos Promove er lagt på små to millioner kroner, og redskaberne får premiere på E&H 2018. Salget vil foregå af SDK's egne sælgere og Case forhandler partnere. Desuden fortsætter den mangeårige Tjæreborg baserede Promove forhandler Arta Sliddele uændret med salg og service af Promove.