Abonnementsartikel

Maskinhuset fokuserer ikke på det tunge skyts i år.

Maskinhuset A/S trækker, ikke nødvendigvis det tunge, men det brede skyts frem, på dette års E&H. Det betyder, at der er tænkt i bredformat og at der skal være maskiner med, som repræsenterer et bredt udvalg af sortimentet - kort sagt - der skal være noget for enhver smag.

Det skriver Maskinhuset i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinhuset A/S har en 900 kvadratmeter stor messestand samt demoareal på årets messe.

Der skal være plads til, at alle kan komme og se udstillingsmaskinerne, prøve demo-maskinerne og også at få en hyggelig snak, en grillpølse og en grundig gennemgang af maskinerne.

Der er, udover det brede sortiment, også et særligt fokus på hjulgraveren, som kommer mere og mere til sin ret, i den danske byggebranche.

- Hjulgraveren er fantastisk fordi den øger fleksibiliteten markant, og nedbringer driftsomkostninger. Vi har eksempelvis en kunde som bygger på tre byggepladser indenfor en radius af 15 kilometer. Hvis han skulle have fragtet sin gravemaskine, hver gang den skal fra den ene plads til den anden, vil det hurtigt koste ham mange tusinde kroner. Men fordi hjulgraveren må køre på vejen, kan den selv fragte sig mellem pladserne, så den ikke holder stille på noget tidspunkt, siger Tommy Bergmann fra Maskinhuset.

Hjulgraveren er blevet så eftertragtet at Maskinhuset har lånt Engcon en hjulgraver til demonstration på deres stand. Det betyder, at Maskinhuset har hjulgravere repræsenteret både på deres egen stand og på Engcons stand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjulgraveren er udrustet med masser af standardudstyr, blandt andet hjulstyring i joystick, bred dækmontering, todelt bom. Dette er også gældende for de øvrige udstillede maskiner, som alle er nyeste modeller og med nyeste standardudstyr og ekstra påmonteret udstyr.

Maskinhuset har også de nyeste gummihjulslæssere samt gravemaskiner i både mini- og midi-klassen.