Abonnementsartikel

NKR Demolition Groups datterselskab NKR Demolition Sweden har netop landet en nedrivningsopgave på 83.000 kvadratmeter.

NKR Demolition Group med nordisk hovedkontor i Glostrup har vokseværk. Entreprenørkoncernen er specialist i alle former for nedrivning, sprængning, knusning, nedbrydning, miljøsaneringer og nedskæring, og opgaverne breder sig som ringe i vandet med fokus på Sverige

- Vi løser i forvejen opgaver i hele Danmark, men der kommer flere og flere opgaver på det skandinaviske marked. I Sverige har vi været aktive i godt 15 år, og her er der for alvor gang i ordretilgangen, fortæller ingeniør Claus Berthelsen fra NKR Groups svenske selskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er således NKR Demolition Sweden AB, som efter en vellykket og meget kompliceret opgave med nedtagning af en stor gasklokke nu har fået til opgave at nedrive et cirka 83.000 kvadratmeter stort busgarageanlæg i centrum af Stockholm. Når det forældede anlæg skal fjernes, bliver der godt 100.000 tons beton at køre væk, og arbejdet forventes at vare op mod et år. Kontrakten med Stockholm Stad omfatter foruden nedrivning også omfattende sanering af olier i betonen.

Claus Berthelsen oplyser, at værdien af den aktuelle ordre på nedrivningsopgaven i Stockholm er på 60 millioner svenske kroner og skal påbegyndes snarest muligt.