Abonnementsartikel

Maskinsælgerne kan se aktivitet i ordrebøgerne efterfølgende.

- Jeg mindes ikke så heftig aktivitet tidligere. Tørken udmønter sig ikke i ordrebøgerne. Sådan fortæller salgschef Claus Bjerregaard fra Scantruck.

Skive-virksomhedens karavane har traditionen tro været rundt til de største dyrskuer i Danmark, og de er mere aktuelle som salgssted end nogensinde, vurderer Scantruck-salgschefen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vore stande rundt om på dyrskuepladserne viste måske mere tydeligt end tidligere, at der er behov for det uforberedte, personlige møde med masser af tid til en snak. Det er jo kunderne, der kommer til os på dyrskuerne, og ikke omvendt, erklærer Claus Bjerregaard.

Travle demo-maskiner

Siden de første dyrskuer, har Scantruck fast haft tre Manitou demo-maskiner ude at køre som opfølgning på aftaler, der er indgået på dyrskuerne. Dels en MLT 840, som er blandt de suverænt mest populære landbrugsteleskoplæssere. Og dels to maskiner fra den nye Manitou NewAg-serie, en MLT737 og en MLT741.

- Vi har solgt maskiner direkte på alle dyrskuerne og også på E&H i Herning. Landmændene har primært set på Manitou-teleskoplæssere, mens de gule Komatsu-entreprenørmaskiner naturligvis også var i fokus på entreprenørmessen. E&H var klart bedre end de to foregående gange, og vi oplevede direkte handler, hvor vi ikke på forhånd var klar over, at besøgende kom for at købe på messen, siger salgschefen.