Abonnementsartikel

MultiOne har lanceret en ny tilt-adapter, der gør det nemmere at holde vinklen.

Med MultiOne's nye tilt-adapter bliver det nemt at holde maskinens redskaber i den ønskede vinkel på tværs af kørselsretningen. Den nye adapter kan holde en vinkel indenfor indenfor +/- 14,5 grader, så skal man etablere en skrænt eller rette en forhøjning af, kan den klare det.

Det skriver Tommy Kærgaard, der har været MultiOnes ansigt udadtil i Danmark siden 2012 og nu arbejder ved HCP.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adapteren monteres mellem koblingsfæstet på redskabet og koblingspladen på minilæsseren. Den er konstrueret til heavy duty anvendelse.

Tilt-adapteren er primært udviklet til enkeltvirkende redskaber uden ekstra hydraulik, men hvis der er et ekstra hydraulikudtag til rådighed på minilæsseren, er det muligt at arbejde med f.eks. en vinklet 4-i-1 skovl.

Ikke den eneste nyhed

Tidligere på måneden kom MultiOne også med en nyhed til have- og parksegmentet, da de kom med en ny sprøjte til ukrudtsbekæmpelse.

- På gårdene er det stadigvæk et særsyn med kabine, men til boligforeninger, kommunale parkafdelinger etc. er der mange, som vælger kabineløsningen. Det hænger sammen med, at disse kunder anvender minilæsserne som redskabsbærere, og chaufførerne derfor kører mange timer dagligt med f.eks. græspleje, renholdelse eller glatførebekæmpelse, sagde Tommy Kærgaard fra HCP dengang til Grøn Teknik.