Abonnementsartikel

Scantruck tager sit koncept fra hovedafdelingen i Skive, ScanMek, med over Storebælt og arrangerer igen ScanMek Øst i Ringsted.

Første gang er premiere. Anden gang er en gentagelse. Når en begivenhed holdes for tredje gang, kan man så småt begynde at tale om en tradition. Det er dog ikke tilfældet på Kærup Parkvej i Ringsted, hvor Scantruck allerede i første hug lacerede udstillingen ScanMek Øst som en tradition.

- Der har aldrig været tvivl om, at vi lancerede en ny tradition, og fredag 5. oktober er vi klar igen. Om folk så kalder det en gentagelse eller en tradition, er for så vidt ligegyldigt. Bare de maskininteresserede tropper op, siger Jørn Rauff Larsen, Scantrucks salgschef for Østdanmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ham, der sammen med hele Scantruck mandskabet i Ringsted slår portene op til anden udgave af ScanMek Øst. I Scantrucks hovedkvarter i Skive er traditionen for firmaets egen maskinmesse banket i med både syvtommersøm og ekspansionsbolte for længst. I år holdt ScanMek faktisk jubilæum i Skive, da messen blev afviklet for tiende gang.

- Konceptet i Ringsted er det samme som i Skive. Vi vil gerne se så mange kunder og potentielle kunder som muligt til en præsentation af, hvad vi har af maskiner til både entreprenørbranchen og langbruget. Og ikke mindst til en god maskinsnak under afslappede forhold. Sidste år havde vi omkring 400 gæster i løbet af dagen, og det oversteg alle forventninger, fortæller Jørn Rauff Larsen.

ScanMek i 2018

Jørn Rauff Larsen har ikke mindst bidt mærke i, at en del kunder har henvendt sig for at høre, hvorvidt der bliver en ScanMek i 2018.

- Det gør der naturligvis, og datoen bliver altså den 5. oktober. Det har virkelig været positivt at mærke interessen for arrangementet. Nu gearer vi os til at præsentere hele paletten af maskiner fra vores store importprogram. Vi satser på at vise såvel Komatsu og Manitou som Weycor og Mustang. Og naturligvis også noget stort fra McCloskey og lifte fra vores nyeste import, PB Platforms, fortæller Jørn Rauff Larsen.

Foruden maskiner fra Scantrucks repertoire, kommer ScanMek Øst også til at byde på et bredt udvalg af skovle, rotortilt og andet tilbehør fra eksterne leverandører. Blandt de eksterne bliver i øvrigt også pølsemanden, og arrangementet kommer altså også til at omfatte fast føde og noget læskende til de besøgende.