Abonnementsartikel

Rototilt udvider produktudbuddet og lancerer en helt ny grab, der er specialiseret til tungere arbejde ved blandt andet jernbaner.

Hos svenske Rototilt har man oplevet en efterspørgsel på et kraftigere grabmodul, der er optimeret til jernbanearbejde. Nu er Rototilt klar med en jernbanegrab, som kan klare det tunge arbejde, lyder det i en pressemeddelelse fra svenskerne.

- Jernbanegrabben er konstrueret, så den er let og stærk og vinklet 40 grader. Det giver et mere effektivt arbejde, siger Sven-Roger Ekström, produktchef hos Rototilt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Velkendt princip

Den nye grab har fået navnet Jernbanegrab RR820. Den er optimeret til at kunne bruges samtidig med Rototilts andre redskaber. Den er desuden aftagelig og er baseret på samme princip som Rototilts andre grabmoduler med tilkobling i redskabsfæstet.

Det skal give stor fleksibilitet, så brugeren kan udføre mange forskellige typer opgaver og let kan skifte mellem forskellige redskaber.

- Sikkerhed er vigtigt for os, og det er noget, vi arbejder med for alle vores produkter. Brugeren skal føle sig tryg med Rototilt. Som en del af vores helhedsløsning har grabben integrerede lastholdeventiler, siger Sven-Roger Ekström.

Den nye grab er udformet og bygget til lang levetid med stærke kløer, lyder det videre i pressemeddelelsen.