Abonnementsartikel

Aarsleff Rørteknik og det amerikanske firma HammerHead Trenchless har indgået en aftale om at sælge strømpeforing udenfor Europa og Rusland.

Aarsleff Rørteknik og det amerikanske firma HammerHead Trenchless har indgået en strategisk partnerskabsaftale, der omfatter, at HammerHead skal producere og distribuere det patenterede Bluelight LED System, der bruges til hærdning af mindre strømpeforinger til markeder uden for Europa og Rusland.

Det skriver Aarsleff Rørteknik i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to koncerner går sammen med en fælles vision om at markedsføre opgravningsfrie metoder til ledningsrenoveringer, ved at udnytte de ressourcer, der findes i de to koncerner.

- Dette partnerskab er et perfekt match, siger Kevin Smith, direktør for HammerHead Trenchless.

- Aarsleff Rørteknik har udviklet en teknologi, der i høj grad forbedrer måden, hvorpå nedslidte kloakledninger renoveres, og HammerHead har, som en del af Charles Machines Works, mulighed for at udbrede denne teknologi i USA og på andre markeder.

Afdelingsdirektør i Aarsleff Rørteknik, Hans Christensen siger,

- Vores succes med at benytte Bluelight LED systemet viser, at LED som udhærdningsmetode kan sætte nye standarder i strømpeforingsbranchen for kunder i hele verden. Vi har fundet en stærk partner i HammerHead, og vi ser frem til at udbrede Bluelight LED hærdningsteknologien ud over Europas grænser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Amerikansk producent - dansk design

HammerHead Trenchless fra Lake Mills, Wisconsin i USA er en del af det globale Charles Machine Works Company. Ud over at være leverandør af løsninger inden for renovering og udskiftning af nedslidte kloaksystemer, tilbyder HammerHead desuden rådgivning til kunder verden over.

Siden 1978 har Aarsleff udviklet og produceret No-Dig-løsninger i egne laboratorie- og produktionsfaciliteter i Hasselager, syd for Aarhus.

Aarsleff Rørteknik tilbyder ydelser både som leverandør og som entreprenør og har de sidste 40 år gennemført rørfornyelsesprojekter i hele Europa og resten af verden.

Med et sortiment af strømpeforingsmetoder, der hærdes ved brug af LED-lys, UV-lys, vand eller damp, kan Aarsleff Rørteknik forny stort set alle eksisterende rørsystemer med minimal forstyrrelse af det omkringliggende miljø. Aarsleff Rørteknik er en del af Per Aarsleff A/S.

Aftalen giver HammerHead eneret til at producere og distribuere Bluelight LED systemet uden for Europa og Rusland. Bluelight LED systemet er i øjeblikket ved at blive tilpasset og certificeret til det nordamerikanske marked og forventes at blive lanceret i 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarsleff Rørteknik vil fortsat forhandle Bluelight LED systemet i Europa og Rusland.