Abonnementsartikel

En af verdens mest solgte teleskoplæssere har det seneste år også været en stor sællert hos Nicolaisen & Larsen.

JCB's teleskoplæssere er blandt de allerstørste mærker på verdensplan, og det senste år melder den danske forhandler med afdelinger i Ulfborg og Ringsted at der har været stor stigning i også taget det danske marked med storm, det seneste år.

I 2016 iværksatte Nicolaisen & Larsen en salgsstrategi med fokus på flere segmenter end de hidtidige, for at skabe mere volumensalg af JCB teleskoplæssere i Danmark. Denne strategi ser nu ud til at bære frugt, da salget af JCB teleskoplæssere er steget med næsten 200 procent i forhold til 2017.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kunderne i Danmark har virkelig fået øjnene op for de unikke egenskaber JCB teleskoplæssere besidder med høj performance og lave driftsomkostninger. Når maskinerne skal skiftes ud igen har den en høj gensalgsværdi, som alt sammen bidrager til, at de totale omkostninger for maskinen, er favorable for ejeren, siger Dennis Faurby, markedschef i Nicolaisen & Larsen.

JCB tilbyder teleskoplæssere til både landbrug og byggeri. Den største stigning i salget er opnået indenfor modeller til byggeri. Forhandleren er kalder dog også landbrugsdelen flot repræsenteret, selvom det har været et udfordrende efterår, grundet tørken denne sommer.

- Selvom det er en stor stigning, så tyder intet endnu på at interessen aftager lige foreløbigt, siger Allan Schneider, salgschef i Nicolaisen & Larsen.

I dag dækker modelprogrammet over 30 modeller, fra kompakte modeller dækkende de mindre og snævre arbejdsområder, til +20 meter højtløftende maskiner, samt specialbyggede maskiner til landbruget.

Nicolaisen og Larsen A/S har siden 1975 været importør af JCB-maskiner.