Abonnementsartikel

Nordjysk Lift har en del penge til gode ved David Yüksel for en totalskadet gravemaskine.

Den skandaleramte slikgrossist David Yüksel har også fundet vej til byggebranchen. Martin Pedersen, der er regionsdirektør ved Nordjysk Lift ApS mener, at firmaet har 434.322 kroner til gode ved David Yüksel. Det siger han til Fagbladet 3F.

Det kommer, efter David Yüksel for flere år siden lejede en gravemaskine af firmaet i forbindelse med en anlæggelse af en sø ved slikgrossistens gård. Gravemaskinen ramte en stor sten og blevet trukket ned i søen med vand halvvejs op ad førerhuset. Derfor blev den totalskadet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Retten gav os medhold i sagen, og David Yüksel skylder os stadig for omkostningerne i forbindelse med lejen af og skaderne på gravkoen. Vi er godt trætte af det. Vores advokater kigger på, om der er noget at gøre. Men vi vil ikke smide flere penge efter dårlige penge. David Yüksel er dømt flere gange, men han er som en ål. Vi har ikke lagt sagen på hylden, siger Martin Pedersen til mediet.

Sagen med Nordjysk Lift er bare en lille del af de problemer, David Yüksel har for tiden. Tre rumænske arbejdere har et tilgodehavende på cirka 521.000 i hans gård, som de ikke har fået udbetalt. Derfor har rumænerne fået tinglyst pant i ejendommen med det formål at få sikkerhed. David Yüksel blev dog første gang dømt for manglende betaling af medarbejdere helt tilbage i 2016.