Abonnementsartikel

Temaet fra Hercules Fundering under NCC viser, hvad de kan i seneste skud på stammen fra entreprenørkæmpens droneprojekt.

Når entreprenørkoncerner når op i NCC's størrelsesorden, er det svært for alle medarbejdere at vide, hvad det er, alle går og arbejder med.

Derfor har man startet Drone Stafetten - et tiltag, som skal sikre, at viden og gode oplevelser deles på tværs, som Dagens Byggeri tidligere har beskrevet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere har man kunnet se, hvordan boligprojektet Castor bliver til. I denne omgang besøger vi teamet fra Hercules Fundering. Opgaven lyder på en renovering af Lyngbyvejens spunsvægge nær Gentofte. Entreprisen omfatter forstærkning af den eksisterende spuns, og Hercules Fundering udfører opgaven primært i form af traditionelle jordankre, som skal sikre, at motorvejen kan holde mange år endnu.

Drone Stafetten er en af de gennemgående aktiviteter i NCC's kampagne for vinderkultur i 2019 - "Sammen er vi stærkest". Dagens Byggeri følger dronen, og leverer en serie historier fra NCC's lokationer og pladser.