Abonnementsartikel

Der bliver ikke mangel på materiel fra Sjørring Maskinfabrik, lyder fra direktøren, som er tilbage på vanlig kapacitet 36 timer efter slukningsarbejdet.

Omkring klokken 13.45 tirsdag udbrød der brand i et filteranlæg på Sjørring Maskinfabrik i Thy.

Men det får ikke langsigtede konsekvenser for skovlproducenterne, forklarer administrerende direktør Klaus Kalstrup. Det får dårligt kortsigtede konsekvenser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har været nødt til at afspærre den ene hal, hvor branden gik ud over ventilationsanlægget. Men det udgør kun små 10 procent af vores samlede fabriksareal, så vi standser ikke produktionen af den grund, siger han til Maskinteknik, og understreger, at man er klar til at rykke ind allerede torsdag. Her skulle man have ryddet op.

Det viste sig, at antallet af brandbiler måske var lidt større, end det behøvede at være, men hellere det end det modsatte.

Administrerende direktør Klaus Kalstrup

Sjørring Maskinfabrik

- Det viste sig, at antallet af brandbiler måske var lidt større, end det behøvede at være, men hellere det end det modsatte. Vi er blevet klar over, at vores brandtiltag virker efter hensigten, siger direktøren, som måtte se fire medarbejdere blive indlagt til tjek for røgforgiftning. Ingen af dem var dog kommet noget til. Selve bygningen har heller ikke taget de store skader, men filteranlægget er ødelagt og kan ikke længere bruges.