Abonnementsartikel

Som ny Mustang-forhandler får Stadil Smede- & Maskinforretning nye hestekræfter hos firmaet.

Det er lang tid siden, der blev skoet heste hos smeden i Stadil. Ikke desto mindre tager Stadil Smede- & Maskinforretning nu amerikanske vildheste ind i folden. Den vestjyske maskinforretning er nemlig ny Mustang-forhandler.

De nye hestekræfter hos firmaet med adresse i Ulfborg knurrer mere, end de vrinsker. De gule Mustang-maskiner er et af de populære mærker hos Scantruck, som er dansk importør. Men produktchef Michael Bom Skytte lægger ikke skjul på, at Mustang gerne må blive endnu mere populære specielt hos vestjyske landmænd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har manglet en stærk forhandler i Vestjylland, hvor vi gerne vil mere ud til de mange kvægfolk. Det tror vi på, at Stadil Smede- & Maskinforretning kan hjælpe os med. Firmaet har solide rødder og er særdeles kendt i området, og vi tror på, at Stadil Smede- & Maskinforretning kan styrke vores position på markedet. Derfor håber vi på et langt og godt samarbejde med Stadil Smede- & Maskinforretning, siger Michael Bom Skytte.

Manglede minilæssere

For et par år siden rykkede Stadil-firmaet maskinsalget til den nye adresse på Industriarealet 10 i Ulfborg, mens alt smedearbejde er forblevet i Stadil. Og i Ulfborg ser sælger og medejer Michael Aarup frem til at lange Mustang-læssere over disken.

- Vi har faktisk manglet et godt mærke i minilæssere i vores sortiment. Det har trukket lidt ud, fordi vi er ganske kræsne med, hvad vi vil forhandle. Vores øvrige mærker med traktorer fra Claas som er kendetegnet af kvalitet, og det skal vores minilæssere naturligvis også være, siger Michael Aarup og fortsætter:

- Vi har en rigtig stor kundegruppe i de vestjyske kvægbønder, og vi kommer langt omkring. Mustang-læsserne kan måske tilmed åbne døren til en ny kundeflok. Det store program i minilæssere helt fra små 1800 kilogram maskiner til tæt på 6 tons er jo også interessant for både entreprenører og anlægsgartnere, siger Michael Aarup.

Stadil Smede- & Maskinforretning agter ikke at lade det blive ved at sælge nye Mustang-maskiner. Med otte servicevogne er firmaet også godt rustet til at klare service på såvel nye som ældre minilæssere.