sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Tjek op på din bredbåndshastighed og it-sikkerhed - det betaler sig!

Flere og flere områder af byggeindustrien, landbrugssektoren og industriel produktion er efterhånden fuldstændigt afhængige af avanceret digital styring, hvilket stiller store krav til kvaliteten af internetopkoblingen. Begrebet 'Industry 4.0' betegner netop de seneste års revolution af de forskellige erhvervssektorers overgang til mere automatiserede og databaserede produktionsformer.

Tekniske problemer som forårsages af svingende stabilitet og hastighed, betyder hvert år store tab på bundlinjen, fejl i produktionen samt ikke mindst tabt arbejdstid og overskredne deadlines. Som erhvervsdrivende står du med regningen i sidste ende, og betaler du dyrt for din bredbåndsopkobling, bør det selvfølgelig leve op til dine forventninger om hurtigt og stabilt internet.

Først og fremmest bør du gøre dig selv en tjeneste og sammenligne de forskellige udbyderes tilbud - du kan hurtigt blive overrasket over prisforskellene! Konkurrencen internt mellem selskaberne er til stor fordel for dig, og er du ellers tilfreds med din vanlige forbindelse, kan du bruge din prisresearch til at presse prisen hos din nuværende udbyder. På samlino.dk/bredbaand får du et solidt og gennemskueligt overblik over de danske teleudbyderes tilbud og kan finde det hurtigste og billigste bredbåndsabonnement til dit behov. Brug derfor et lille øjeblik på Samlino.dk, der uvildigt giver dig indblik i de bedste priser.

Der kan være betydelige lokale forskelle i den maksimale hastighed, udbyderne hver især kan levere i dit område. Når du har fundet de bedste tilbud, bør du derfor for en sikkerheds skyld udspørge de forskellige selskaber om bredbåndshastigheden på netop din adresse.

Gå IT-sikkerheden grundigt efter

Industriens udvidede brug af automatiserede produktionsprocesser og indsamling af data betyder ikke blot, at du er afhængig af en skudsikker opkobling til internettet - det gør også, at du skal lægge større vægt på beskyttelse af data. Truslen om datatyveri, hacking og cyberangreb er allestedsnærværende og konstant: De cyberkriminelle følger den teknologiske udvikling minutiøst i håb om at nå en sikkerhedsbrist, før den overhovedet er opdaget af IT- og softwareproducenterne.

En underprioritereing af IT-sikkerheden, en manglende viden om kryptering af vigtige forbindelser og generel databeskyttelse kan koste din virksomhed stort. Du bør som erhvervsdrivende derfor altid gøre en indsats for at holde dig opdateret om aktuelle trusler og udviklingen af nye datasikkerhedssystemer.

IoT-teknologien er for eksempel et af de mest sårbare steder i forhold til IT-sikkerheden. IoT (Internet of Things) er et paraplybegreb for de automatiserede og internetopkoblede hjælpemidler, vi bruger i dagligdagen og inden for erhvervslivet.

I dag er IoT-teknologien således dybt indlejret i produktionen og i forskellige sikkerheds- og overvågningsinstallationer, som vi ofte er mere afhængige af, end man skulle tro.

Gør derfor en indsats for at være ét skridt foran de cyberkriminelle, og tag gerne en IT-sikkerhedskonsulent med på råd, så du fremover ved, hvordan du bedst kan sikre og kryptere din virksomheds data og har et overblik over hvilke forbindelser, der er ekstra sårbare.