Abonnementsartikel

Skel.dk Landinspektører fortsætter som Vejdirektoratets samarbejdspartner på Sjælland og Lolland-Falster.

Skel.dk vandt i 2011 første fireårige rammeaftale om levering af alle landmålingsydelser til Vejdirektoratet på de statslige vejprojekter på Sjælland og Lolland-Falster. Fire år senere genvandt man rammeaftalen og for nylig har man forsvaret positionen for tredje gang, og vundet aftalen der strækker sig fra 2019 til 2023.

Det mangeårige, tætte samarbejde med Vejdirektoratet har medført, at Skel.dk nu har leveret mere end 20.000 timers landmålingsydelser til Vejdirektoratet, og man har derfor opbygget en unik specialistviden på området.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi var ikke billigst, men vandt udbuddet, fordi vi er bedst, og jeg vil sige, det er en stor gevinst for begge parter, at man igen har betroet Skel.dk denne omfattende opgave. Vi har i vores organisation et særskilt team som har ansvaret for Vejdirektoratets opgaver på vej-, bro- og baneområdet og som sikrer både en konsistent kommunikation med Vejdirektoratet og en topprofessionel og fleksibel udførelse af opgaverne, siger Michael Thomsen, administrerende direktør hos Skel.dk.

Jimmy Petersen, opgaveansvarlig hos Vejdirektoratet, er ligeledes meget glad og siger om den nye rammeaftale:

- Skel.dk var de bedst kvalificerede og scorede højest mulige karakter i vores evaluering af kvalitet af tidligere udført arbejde.

Rammeaftalen med Vejdirektoratet omfatter landmålingsydelser som fikspunktsetablering, præcisionsnivellement, afsætningsopgaver blandt andet til ekspropriationer, samt detailmåling til brug ved projektering af anlægsprojekter. Opgaverne varierer i størrelse fra opgaver på få timers varighed til opgaver, der strækker sig over flere uger. Lige nu arbejder Skel.dk bl.a. med den nye fjordforbindelse ved Frederikssund, den nye Storstrømsbro, samt banestrækningen til Femern-forbindelsen.