Abonnementsartikel

Nedrivningsentreprenøren Kingo Karlsen A/S åbner den 1. oktober 2019 kontor på Esbjerg Havn for at komme tættere på virksomhedens vest- og sønderjyske samarbejdspartnere.

Det er Kingos afdelingsleder Niels Bøgedal, som kommer til at stå i spidsen for det nye kontor, der er placeret i det attraktive NorSea Group House of Offshore Innovation på Esbjerg Havn. Fra denne placering vil Niels' opgave være at opbygge et tæt samarbejde med Kingos kunder.

- Der er en stor bygningsmasse samt skrotningsopgaver i Vest- og Sønderjylland, som står til nedrivning, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med på miljørigtig vis, siger Niels Bøgedal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke nyt for Kingos erfarne afdelingsleder Niels Bøgedal at opsøge og udbygge nye professionelle relationer. I hans tidligere stilling som administrerende direktør hos det svenske selskab Llentab A/S, opstartede han et dansk datterselskab, som blev til Gazelle Virksomhed i 2008 og 2009.

rich-media-2
Kingos afdelingsleder Niels Bøgedal kommer til at stå i spidsen for det nye kontor. Pressefoto.

Kingo har tidligere udført flere store miljøsanerings- og nedrivningsopgaver i Sønderjylland bl.a. på Esbjerg Sygehus Etape 5, hvor en omfattende miljøsanering blev foretaget. Af nye opgaver udfører Kingo totalnedbrydning af Hedelund Varmeværk i Esbjerg Ø, hvor virksomheden er i gang med at skrotte kedler for DIN Forsyning.

Med Kingos kontorudvidelse i Esbjerg, arbejder nedbrydningsvirksomheden fuldt ud landsdækkende med afdelinger i henholdsvis Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og Sjælland.