Abonnementsartikel

En af Caterpillars største distributører, Zeppelin, overtager distribution og service af Caterpillarudstyr til entreprenørbranchen og minedrift i Sverige og Danmark - herunder også Grønland.

Zeppelin indtager nyt territorium og rykker ind på det skandinaviske marked. Det skriver mediet KHL.

- Vi er meget glade for denne udvikling, og at vi har en mulighed for at være Caterpillars distributør i disse lande, udtaler dealer in these countries, Peter Schrader, COO of Zeppelin Udlejning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Schrader vurderer, at Zeppelin vil finde fodfæste i Skandinavien, da udlejningsmodellen er velkendt på disse bredegrader og benyttet af blandt andet Cramo og Ramirent.

Overtager for Pon

Zeppelin overtager Caterpillar-import til Danmark og Sverige fra den hollandske importør Pon, der frem over vil fokuserer på hjemlandet Holland og Norge, hvor Pon stadig vil stå for importen.

Zeppelin og Pon har aftalt, at aktiviteterne i Danmark og Sverige vil overgå til Zeppelin, men endnu mangler handlen at blive godkendt af myndighederne. Som en del af handlen vil de ansatte hos Pon skifte arbejdsgiver til Zeppelin.

- Vi vil tilbyde hele vores udvalg af nye og brugte maskiner, servise og reservedele i vores nye territorier, såvel som vores udlåns- og servicepakkeløsninger, udtaler bestyrelsesformand hos Zeppelin Peter Gerstmann, der ser meget potentiale i de nye markeder, hvor Zeppelin ser sig selv operere mange år frem.