Abonnementsartikel

Der er internt ballade i byggemarkedskæden Silvan, som har fyret direktør Morten Juel 60 dage efter han tiltrådte stillingen.

I maj skiftede Silvan ud i selskabets topledelse. Ind kom Morten Juel, der skulle være ny topchef i en opdelt direktørstilling, som han besad sammen med tyske Jan Becker. Sidstnævnte er partner i kapitalfonden Aurelius, som ejer Silvan.

Men der er sket ting og sager hen over sommeren. Det skriver Børsen onsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allerede 11. juli, præcis 60 dage efter han tiltrådte stillingen, er Morten Juel stoppet hos Silvan, uden at selskabet har meldt offentligt ud om afgangen.

Jan Becker har i en mail til Børsen bekræftet forholdene, som skyldes uenighed mellem de to direktører.

- Det ville ikke være ansvarligt at fortsætte med en co-ceo-konstellation, når man ikke er enige om præmissen for retningen af samarbejdet. På det grundlag er Morten Juel blevet bedt om at træde ud af direktionen, skriver Jan Becker.

Jesper Lien, som indtil maj var administrerende direktør for Silvan, skulle være fortsat i kædens bestyrelse og som operating partner i Aurelius. Han har dog forladt begge selskabet helt, skriver Børsen.

Ydermere er økonomidirektør Jesper Blauenfeldt også stoppet i juli. Han skulle være fortsat til oktober.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aurelius købte Silvan i sidste halvdel af 2017. Siden da har selskabet præsenteret underskud for samlet 57 millioner kroner.