sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Står du overfor dit næste byggeri, skal du sikre dig, at du har de optimale forhold.

Det kan du gøre med en adsorptionsaffugter fra KGK A/S, der er udbyder af den perfekte affugter til kælderen eller nybyggeriet. Hvad er en adsorptionsaffugter? En adsorptionsaffugter sikrer dig rigtige gode forhold, når du skal i gang med dit byggeprojekt, da den fungerer helt ned til -25 grader. Men hvordan fungerer en adsorptionsaffugter? Du kender sikkert de små poser med silikat fra emballagen med udstyr, der er elektronisk.

Adsorptionsaffugtere fungerer nemlig ud fra samme princip, hvor den fugtige luft bliver trukket igennem rotoren, som silikatet er indbygget i, i én retning. Herfra optager silikatet vandet fra luften, hvorefter den tørre luft bliver blæst ud i rummet.

Alt i mens det sker, pumpes en del af den tørre luft tilbage gennem regenereringszonen, hvor silikatet blæses tørt. Afslutningsvis vil den fugtige regenereringsluft blive ført via en slange ud af lokalet.

Hvis den ønskede luftfugtighed ikke er opnået, kan man blot gentage processen, indtil dette er tilfældet.

Forebyg skimmelsvamp og fugt

Den nye adsorptionsteknologi kan modvirke fugt og skimmelsvamp, derfor er det en rigtig god idé at investere i lige præcis denne teknologi. Den er nemlig anderledes fra kondensaffugterne, der hidtil ikke har kunnet fungere i så lave temperaturer.

Hvorfor adsorptionsaffugtere er helt perfekte, når man skal affugte i et byggeri og ved vandskader i det nordiske kolde klima.

Hvis du affugter dit byggeri, kan du være med til at sikre et godt og sundt indeklima i hjemmet og dermed også en sund hverdag for dig og din familie. Med det stigende store nedbør, der er i Danmark, er salget og efterspørgslen på adsorptionsaffugtere stigende.

Få et lavt dugpunkt med en adsorptions tørrer

Hvis dit trykdugpunkt skal være lavere end 3°C, er en adsorptionstørrer den helt optimale løsning. En adsorptionstørrer kan nemlig klare lavere temperaturer end, hvad en almindelig køletørrer kan. I nogle tilfælde kan en adsorptionstørrer faktisk sænke trykdugpunktet helt ned til -70°C, hvilket dog er afhængigt af adsorptionmidlet.

Denne maskine fås i mange forskellige variationer og størrelser. Det vil sige, at den kan fås som varm regenereret eller kold regenereret, tids- eller dugpunkt styret. Hvis du ønsker at optimere og få en bedre effektivitet, kan man anvende adsorptionstørren sammen med en køletørrer.

En adsorptionstørrer kan dog også sagtens anvendes alene, hvis man ønsker dette og finder effektiviteten høj nok.

Er du i tvivl om hvilken type tørrer, der er den rette for dig, fortvivl ej. Der findes nemlig rigtig mange beregningsmetoder, der kan hjælpe dig med lige netop dette.

Disse beregnere kan hjælpe med at afgøre, hvilken form for tørring af trykluft, der vil give dig det mest optimale resultat.

Dette er både i forbindelse med det produktionsmæssige, men også i forbindelse med det økonomiske.

Derudover kan du også få gode råd og kompetent vejledning hos KGK A/S, der har mange års erfaring indenfor alt til værkstedet. Det er alt lige fra kompressorer til generatorer. Så tag kontakt nu og få svar på dine spørgsmål.