Abonnementsartikel

Man er ikke god til at holde på topledelsen i MT Højgaard, som nu siger farvel til endnu en koncerndirektør.

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding A/S meddeler, at administrerende koncerndirektør Anders Heine Jensen fratræder sin stilling pr. dags dato.

Bestyrelsen har med det samme indledt søgningen efter en ny administrerende koncerndirektør. Bestyrelsesmedlem Morten Hansen konstitueres i stillingen. Formand for bestyrelsen, Carsten Dilling, siger:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Anders Heine Jensen har som koncerndirektør for MT Højgaard A/S og MT Højgaard Holding A/S igennem det seneste år spillet en vigtig rolle i stabiliseringen af MT Højgaard. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke for denne indsats. Bestyrelsen er i gang med en grundig koncernstrategiproces og har i den forbindelse vurderet, at der er brug for en anden profil til at videreføre dette arbejde.

Bestyrelsen er i gang med en grundig koncernstrategiproces og har i den forbindelse vurderet, at der er brug for en anden profil til at videreføre dette arbejde.

Formand Carsten Dilling

MT Højgaard

Bestyrelsesmedlem Morten Hansen konstitueres som adminstrenrende koncerndirektør indtil en ny kan tiltræde. Hans primære prioriteter er at fastholde stabiliseringen af MT Højgaard, afslutte og forankre koncernstrategiprocessen og assistere bestyrelsens nomineringskomite med ansættelsen af den nye koncerndirektør.

Morten Hansen er født i 1963, uddannet akademiingeniør og har mange års erfaring inden for byggeri og anlæg, blandt andet som tidligere ejer af entreprenørfirmaet Østergaard A/S og tidligere direktør i en af landets store entreprenørkoncerner.