Abonnementsartikel

Der var skruet op for omdrejningerne for at gøre dette års Bauma til den største nogensinde. Det lykkedes. Vi ser tilbage på nogle af nyhederne fra messen

På syv dage i april lagde 620.000 mennesker vejen forbi Bauma, som dermed slog sin egen rekord fra 2016-udgaven. Dengang var der 583.000 gæster, så næsten 40.000 flere besøgte messen i år.

Hydrema præsenterede minidumper

Den danske producent af store entreprenørmaskiner, Hydrema, kunne på Baumas første dag vise et par nyheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den største af dem var i virkeligheden en bette en. Den helt nye dumper 707G har lagt sig ind som den mindste i Hydremas dumper-program.

Den danske producent tror på, at den lille 707G har en stor fremtid i England. Det kan du læse mere om her.

Styrer maskine 8500 kilometer væk

Doosan havde en flok orange maskiner på plads. Men ikke alle stod på standen i München.

Koreanerne havde nemlig en maskine stående hjemme i Korea. Den var alligevel en del af messen, for med 5G-teknologi kunne man sidde i førersædet på Bauma og styre gravemaskine 8500 kilometer væk.

Hjemmebanefordel

Ikke kun antallet af gæster slog rekord. Udstillingsområdet var også rekordstort, og de 3702 udstillere fra 63 forskellige lande var ligeledes markant større end i 2016, som ellers var den hidtil største. Dengang var 3425 fra 58 lande med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men en udstiller gør noget ekstraordinært for at skille sig ud. Liebherr har hjemmebane på Bauma, og den tyske producent gør, hvad de kan, for at vise det.

Standen er mildt sagt vanvittig. Vi var selvfølgelig forbi den enorme stand, hvor mellem 1500 og 2000 Liebherr-folk var på arbejde i løbet af Bauma-ugen.