Abonnementsartikel

Engcon betegner Conexpo 2020 i Las Vegas som en stor succes. Nu er tiltrotatorproducenten klar til at erobre det nordamerikanske marked.

Dette års store branchebegivenhed, Conexpo 2020 i Las Vegas, som en stor succes, lyder det i en pressemeddelelse fra Engcon. Tiltrotatorproducenten var repræsenteret på hele messeområdet på flere af maskinproducenternes stande, og med produktdemonstrationer af nogle af branchens førende maskinførere tog Engcon de besøgende med storm. Nu er Engcon klar til at erobre det nordamerikanske marked.

- Vi kan kun være tilfredse med dette års Conexpo. Vi vidste godt, inden vi kom, at interessen for Engcons produkter ville være stor, men måske ikke så omfattende. Den satsning, vi har foretaget for at fremhæve vores helhedsløsninger og fordelene ved dem, har virkelig båret frugt. De besøgendes viden er betydeligt større nu end før, hvilket naturligvis er positivt for os i vores bearbejdning af det nordamerikanske marked, siger Krister Blomgren, administrerende direktør for Engcon.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Populær testkørsel

Ligesom tidligere år fremviste Engcon sine tiltrotatorer, hurtigskiftet Q-Safe og det automatiske hurtigskiftsystem EC-Oil. Alt blev demonstreret live på en gravemaskine, der blev kørt af Engcons stab. En ny funktion til dette års udgave af Conexpo var, at de besøgende selv fik mulighed for at teste, hvordan tiltrotatoren og Engcons redskaber fungerer. Med to testmaskiner fik de besøgende tilbud om selv at prøvekøre. Noget, der var meget populært, og som trak mange mennesker til Engcons stand.

- Vi har satset ekstra meget på det pædagogiske aspekt i år, og det ser ud til at have givet pote. Muligheden for at teste vores produkter er af uvurderlig betydning, og det var de maskinførere, vi talte med, enige i, siger Anders Smith, Region Director i Engcon.

rich-media-2
Det nordamerikanske marked er enormt, men Engcon mener, at døren nu er sparket ind til det lukrative marked. Foto: Engcon.

Mulighederne er mange for Engcon

Der var en stor tilstrømning af entreprenører og maskinførere, der ønskede at testkøre en tiltrotator i løbet af den fire dage lange messe, og med flere nye kontakter ser Engcon nu frem til yderligere at bearbejde det nordamerikanske marked.

- Potentialet på dette marked er enormt for os, og vi ser gode muligheder for at få god vækst her i de kommende år. Markedet begynder at blive mere modent, og med vores salgskontor i North Haven, Connecticut, har vi gode chancer for at gøre indtryk på de potentielle kunder, afslutter Anders Smith.

Conexpo 2020 blev afholdt fra 10.-13. marts i Las Vegas, USA. Det er en af verdens største maskinudstillinger, som hvert tredje år tiltrækker næsten 130.000 besøgende.