Abonnementsartikel

Maskinforretningen Svenningsens ændrer nu navn til Nellemann Machinery. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne.

Mandag 18. maj ændrer Svenningsens Maskinforretning navn til Nellemann Machinery.

Navneændringen er et vigtigt punkt på vejen mod at blive en mere specialiseret virksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Navneændringen er en nødvendig formalitet, som stadfæster, at det er ny virksomhed, som kunderne møder, når de handler hos os. Vi har i løbet af de sidste to år bevæget os hen mod en højere specialisering og færre, men nøje udvalgte produkter. Dertil har vi brandspecialiserede konsulenter inden for hver branche, som hver især kender behovet og udfordringerne, kunderne står med i de enkelte brancher, fortæller Kristian Refnov, administrerende direktør i nu Nellemann Machinery.

Virksomhedens igangværende udvikling skal på sigt føre til, at virksomheden vil være mere til stede ude blandt kunderne med blandt andet en udvidelse af udsalgssteder i hele Skandinavien. Senest har Nellemann Machinery bygget nye lokaler i Viby i Aarhus, der åbnede i dette forår, ligesom Norge har åbnet to nye lokationer, og en ny i Sverige.

Brands som identitet

Nellemann Machinery forhandler blandt andet brands som Bobcat, Kubota og Holder. Det har været en bevidst strategi for virksomheden at specialisere sig i brands, der matcher virksomhedens tre store kundegrupper - vej & park, landbrug og entreprenør.

- Det har fra begyndelsen været vigtigt for os at kunne give kunderne en virksomhed, der har det højeste og mest indgående kendskab til de produkter, vi sælger. Derfor har intentionen helt fra starten været, at vores brands skal være vores identitet i forretningen, siger Kristian Refnov.