Abonnementsartikel

Teknisk direktør Frank Larsen fra Loxam fejrer ved udgangen af maj sit 25 års jubilæum hos arbejdsgiveren, som i løbet af tiden er blevet en del af Europas største udlejer af maskiner.

Der er sket meget i udlejningsbranchen, siden Frank Larsen i 1995, trådte ind ad døren hos JJ Maskinudlejning i Karlslunde som nyansat elektriker. Dengang var han en del af en virksomhed med cirka 25 ansatte, og i dag er han en del af en global koncern med over 10.000 medarbejdere.

Frank Larsen steg hurtigt i graderne og var i forskellige afdelinger, men efter en årrække kom han tilbage til Karlslunde som driftschef, da Jens Johansen, administrerende direktør, ville have ham tættere på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2005 fusionerede JJ Maskinudlejning og DNE. Størrelse gjorde det nye selskab interessant for udenlandske opkøbere. Her kom Loxam ind i billedet med opkøbet i 2007, hvor Frank Larsen blev udnævnt til teknisk chef.

I dag er Frank Larsen teknisk direktør med hovedansvar for flåde, IT og sikkerhed.

Investeringer i en grøn fremtid

Frank Larsen står også i spidsen for Loxams investeringer i emissionsfrie maskiner.

- Loxams ambition om at spille en ledende rolle i omstillingen til et mere bæredygtigt maskinmarked er både vigtigt og spændende. Vi har allerede hul på det ved at erstatte dieseldrevne maskiner med eldrevet, emissionsfrit maskinel på NCC's største renoveringsopgave på næsten 700 millioner kroner, bestående af 503 gårdhuse for Albertslund Boligselskab, siger Frank Larsen.