Abonnementsartikel

Kloakvirksomheden Norva24 åbner ny afdeling i Aalborg efter en aftale med Aalborg Portland har banet vej for en god start i det nordjyske.

Nordens største kloakservicevirksomhed til Nordens Paris. Det lyder godt, men er man i tvivl om, hvad der helt præcist sker, så er det Norva24, som åbner afdeling i Ålleren.

I forbindelse med starten i Aalborg har virksomheden indgået kontrakt med cementgiganten Aalborg Portland, hvilket giver opstarten af den nordjyske afdeling et kraftigt rygstød og et stærkt fundament.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Grundet aftalen, vi har indgået med Aalborg Portland, kan vi starte op med hele ni nye medarbejdere. Fra første færd er vi derfor oppe i en væsentligt højere kadence, end vi ellers havde været, og det gavner blot alle potentielle kunder, siger Flemming Sloth Lauridsen, der er administrerende direktør i Norva24 i Danmark.

Opgaven for Norva24 hos Aalborg Portland består blandt andet i at sørge for rensning af ovne, kloakledninger, siloer og meget andet.

- Vi vil i fællesskab arbejde med forbedringer og optimeringer i opgaveløsningen. Det er vigtigt for os at have en professionel samarbejdspartner på disse ydelser, så vi kan føle os trygge og fokusere vores energi på vores egen forretning, siger Arne Jacobsen, der er teknisk indkøber hos Aalborg Portland.

Dækker hele landet

Med udstyr som blandt andet slamsugere og TV inspektionsbiler er Norva24 godt rustet til at kunne løse en lang række opgaver såsom stoppede afløb, tømning af sandfangsbrønde, rodskæring af kloakledninger og TV-inspektion af kloaksystemet for at konstatere, om der er skader i kloaksystemet, som kan give omfangsrige og dyre følgeskader.

- Med vores nye afdeling er vi godt dækket ind i Nordjylland, og indtil videre har vi syv biler, der kører ud fra Aalborg. For os er det essentielt at vores kunder ved, vi altid er der for dem og løser deres problem nu og her, nemt og smidigt. Desuden arbejder vi gerne med vores kunder om forebyggende tiltag og smartere løsninger, da vi tror på, det skaber yderligere værdi for vores kunder, siger Daniel Hansen, der er driftschef hos Norva24 i Aalborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som landsdækkende servicevirksomhed er afstanden til kunderne et vigtigt parameter, som Norva24 konstant arbejder for at minimere.

- Vi skal altid have forholdsvis kort afstand fra kunden til den nærmeste afdeling, så vi kan være fremme hurtigst muligt, hvis et akut behov opstår, og nu kan vi hurtigt rykke ud i Nordjylland. Vi kan fortsat styrke vores position i det vestlige Jylland, hvor vi arbejder på at stå stærkere i fremtiden, siger Flemming Sloth Lauridsen.