Abonnementsartikel

Investeringer i fremtidig vækst betyder lavere indtjening for J. Jensen Nedrivning A/S i seneste regnskabsår, hvor virksomheden fortsat vinder terræn i Jylland og på Fyn.

J. Jensen Nedrivning fortsætter sin oprustning i Jylland og på Fyn, hvor der er vækst i efterspørgslen på nedrivningsopgaver med fokus på omgivelser, miljø, arbejdsmiljø samt drift af byggepladser og affaldshåndtering. Alene i 2019 har J. Jensen Nedrivning ansat 10 nye medarbejdere og investeret massivt i øget genanvendelse og genbrug af materialer. Samlet betyder blandt andet de øgede investeringer i nye afdelinger, at årsresultatet før lander på 8,3 millioner før skat mod 15,6 i 2018.

- Vi har i det forgange år sat yderligere tempo på vækstmotoren i Jylland og på Fyn, hvor vi vinder godt terræn og ser et voksende marked fremadrettet. Vi er tilfredse med det vækstspor, som vi er i, som på sigt vil styrke vores samlede forretning, siger Isak Nielsen, administrerende direktør i J. Jensen Nedrivning, og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har en stærk position på Sjælland, hvor vi gennem årene har positioneret os som en førende spiller. Derfor har tiden også været moden til at skrue yderligere op for investeringerne i de nye geografiske forretningsområder for at kunne følge med udviklingen. Det smitter naturligt af på årsresultatet, der er helt i overensstemmelse med det forventede resultat.

Fastholder forventninger til 2020

J. Jensen Nedrivning, der samlet tæller mere end 120 medarbejdere i øst og vest, har over årene udviklet sig til en moderne fullservice entreprenør inden for nedbrydning, miljøsanering og relaterede områder samt byggepladsdrift til materieludlejning, kørsel og affaldshåndtering. Trods corona-krisen og den generelle nervøsitet og usikkerhed i markedet fastholder J. Jensen Nedrivning forventningerne til 2020, der ligger på niveau med 2019, og en stabil ordrebog for resten af året. En udvikling, der ifølge administrerende direktør Isak Nielsen skyldes selskabets investering i grøn omstilling. Blandt andet oplever J. Jensen tiltagende vækst i salget af brugte byggematerialer fra genbrugsafdelingerne i Lynge og Viborg.

- Vi har de seneste år fokuseret på at udvide og udbygge vores forretning i en branche med en hård priskonkurrence. Både geografisk, men også inden for de ydelser vi tilbyder markedet. Selvom corona-krisen har skabt en generel usikkerhed på dele af markedet, har vi qua vores brede vifte af løsninger kunnet opretholde et tilfredsstillende aktivitetsniveau grundet efterspørgsel på seriøs miljøsanering og nedrivning, siger Isak Nielsen og fortsætter:

- Vi har en forventning til, at corona-krisen og fremrykningen af grønne investeringer såvel som den generelle samfundsudvikling fortsat vil skabe øget efterspørgsel på grønne løsninger, hvor vi traditionelt er stærke. Vi differentierer os ved at have en stærk grøn profil, og vi kommer i løbet af 2020 til at lancere nye metoder og processer til miljørigtig sanering og nedbrydning, som vi forventer os meget af.