Abonnementsartikel

Nedrivnings- og entreprenørvirksomheden Tscherning har netop præsenteret årsregnskab, der viser voksende overskud.

Bruttofortjenesten er med 130 millioner kroner i det forskudte regnskabsår 2019/20 stort set identisk med året før.

Alligevel kan Tscherning fremvise et overskud før skat på 10,8 millioner kroner for året. Det er små fire millioner kroner bedre en 2018/19. Her lå overskuddet på 7,0 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et meget tilfredsstillende resultat, som vi sagtens kan tillade os at glæde os over, siger administrerende direktør Søren Tscherning, der dog uddyber, at de pæne tal skal ses i lyset af, at firmaets omsætning i det forgangne regnskabsår også har været rekordstor, og at Tscherning dermed ikke matcher byggebranchens gennemsnit på fire procent i forhold til opnået driftsresultat.

- Men vi kan se på udviklingen, at vi med bedre og bedre resultater år for år er godt i gang med en rejse imod dette. Vores resultater skyldes først og fremmest vores fantastiske medarbejdere, der har knoklet igennem på trods af omstændighederne. Jeg er stolt over det niveau, de lægger for dagen. Der er naturligvis altid plads til forbedringer i enhver organisation, og vi arbejder fortsat på at blive et endnu stærkere hold i den kommende tid, fastslår direktøren.

Direktøren fortæller desuden, at virksomheden - udover diverse forholdsregler, ikke har været nævneværdigt påvirket af coronakrisen.