Abonnementsartikel

Brdr. Holst Sørensen tilføjer forhandler nummer 35 af Giant minilæssere i Danmark.

Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland bliver nyeste skud på stammen af forhandlere der skal levere Giant minilæssere. Med den nye forhandling, tilføjer Helsinge Maskinforretning endnu et kvalitetsprodukt til forretningen.

- Efter velovervejede dialoger med Brdr. Holst Sørensen, blev vi enige om en fælles grobund for et langt og solidt samarbejde., siger Brian Skøtt, salgskonsulent hos Helsinge Maskinforretning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netop som forhandleraftalen var underskrevet, blev de første to minilæssere sendt afsted fra den nye forhandler; den lette og kompakte G1500 og den mere robuste G2700 X-TRA HD+. Salgschefen er glad for den gode start.

- Vi ser et stort potentiale i den hollandsk producerede minilæsser. Giant er kendt som en solid og kraftig læssemaskine, der løfter tungt. Vi ved, kunderne efterspørger den høje løftekapacitet. Det var derfor ikke svært at træffe beslutningen om den nye forhandling, siger Bo Høst, salgschef hos Helsinge Maskinforretning.

Med tilslutningen af Helsinge Maskinforretning, tæller forhandlernettet af Giant minilæssere nu 35 forhandlere i Danmark.