Abonnementsartikel

Kingo overtager 1. oktober samtlige aktier i Brandt Diamant, der fortsætter som selvstændig virksomhed fra lokalerne i Hedehusene.

Nedrivnings- og genanvendelseskoncern Kingo har været på opkøb. og fået bore- og skærefirmaet, Brandt Diamant med i folden. Det oplyser Kingo i en pressemeddelelse.

For begge parter er der i forbindelse med opkøbet lagt vægt på kerneværdier i den fortsatte drift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Udover oplagte forretningsmæssige synergier har drøftelserne de seneste måneder synliggjort en række fælles værdier. Som eksempler kan nævnes arbejdsmiljø, miljø, kvalitet, udvikling samt omtanke og omhu. Begge virksomheder er desuden certificerede, siger Kingos ejer, Thomas Kingo Karlsen.

Kingo har prøvet det før

I juni 2019 opkøbte Kingo på samme vis det Aarhusianske bore- og skærefirma, JM Dansk Betonboring, der siden ligeledes har fungeret som et selvstændigt succesfuldt selskab.

- Vi har været meget tilfredse med, at JM Dansk Betonboring blev en del af Kingo for godt et år siden. Vi tvivlede således heller ikke, da vi fik en henvendelse om et strategisk samarbejde med Brandt Diamant, der med 40 års erfaring som ejerleddet virksomhed og cirka 25 dygtige medarbejdere er førende inden for betonskæring- og boring på Sjælland, siger Thomas Kingo Karlsen.

Stærkere sammen

Brandt Diamant er allerede en betydende leverandør til Kingo på Sjælland, og begge parter glæder sig til det nu styrkede samarbejde.

- Der er ingen tvivl om, at vi sammen er stærkere. Udvikling og innovative løsninger har stor prioritet hos både Kingo og os. Med flere kompetencer og større muskler, vil vi i fællesskab kunne udvikle endnu bedre løsninger for kunderne, siger Bjarne Brandt administrerende. direktør i Brandt Diamant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både Bjarne Brandt og Jeanette Brandt fortsætter som direktører i virksomheden, der ganske uændret fortsat diamantskæring og boring som speciale.