Abonnementsartikel

Jord- og anlægsentreprenøren kom gennem seneste regnskabsår med en stigning på bundlinjen trods en beskeden nedgang i omsætningen.

De seneste fem år har den 75 år gamle jord- og anlægsentreprenør M.J. Eriksson med hovedkontor i Brøndby Strand haft en stabil omsætning på mellem 2 og 2,5 milliarder kroner årligt. Og toplinjen fulgte i seneste forskudte regnskabsår den stabile udvikling med en nettoomsætning på knap 2,3 milliarder kroner - en beskeden tilbagegang på godt 50 millioner kroner i forhold til året før.

Til gengæld voksede bundlinjen med godt 25 procent. Resultatet før skat landede på 66 millioner kroner mod 51 millioner året før - ifølge selskabet selv lidt over det forventede resultat. Men om man kan følge op i indeværende år er p.t. usikkert.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Selskabets ledelse forventer nogen nedgang i omfanget af opgaver i det kommende år, som et resultat af et meget højt aktivitetsniveau i det forgangne år," hedder det i regnskabsmeddelelsen.

Ifølge entreprenørens hjemmeside har man en af Danmarks største og mest moderne maskinparker, som tæller flere end 450 entreprenørmaskiner på bælter eller gummihjul, mobilkraner og jernbanemaskinelt og andet specialudstyr.