Abonnementsartikel

Erfaren kranmand ansat til at manifestere det tyske topmærk på det danske marked.

Scantruck har i forvejen import og forhandling af en række verdens største mærker indenfor entreprenørmaskiner, og fra februar udvider man udvalget på kran-fronten.

Virksomheden med domicil i Skive og en østdansk afdeling i Ringsted har sikret sig importen af tyske Sennebogen-kraner. Og Scantruck har på forhånd gearet sig til at tage imod Sennebogen på bedste vis. Firmaet har ansat den særdeles erfarne kranmand Lars-Michael Jensen som salgschef for Sennebogen i Danmark, Sverige, Grønland og på Færøerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Lars-Michael Jensen er ansat som salgschef for Sennebogen-kranerne i såvel Danmark og Sverige som Grønland og på Færøerne.

Scantrucks svenske afdeling har allerede haft importen til det svenske marked siden september i fjor.

- Vi får forhandling af hele Sennebogen-kranprogrammet med såvel teleskopkraner som bæltekraner og havne-mobilkraner samt heavy duty cycle-kraner. Teleskopkranerne får vi både på bælter og hjul, fortæller Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

Løfter 300 tons

Det brede program i teleskopkraner spænder fra rækkevidder fra 24 til 67 meter og løft fra 16 til 130 tons. De bejler specielt til byggeindustrien, men anvendes også i mange andre brancher. Såvel nedbrydning som materialehåndtering er også oplagte discipliner for Sennebogens teleskopkraner, enten på hjul eller bælter.

rich-media-3
En Sennebogen 653R i aktion. Den løfter op til 50 tons og har en løftehøjde på 43 meter.

- Bæltekranerne fås med kapacitet til løft på hele 300 tons. Det kan entreprenørvirksomheder have behov for i forbindelse med store vejanlæg, motorvejsopbygninger og håndtering af lange og tunge rør. Også når der skal foretages elementmontager i det helt store format er de store Sennebogen-bæltekraner en oplagt mulighed, vurderer den nye salgschef, Lars-Michael Jensen.

- Heavy duty-segmentet kommer især på banen med heavy duty cycle-maskiner til grusgrave, men også udstyret med tungt materiel som betonhamre, store bor og grej til fundering, siger Lars-Michael Jensen.