Abonnementsartikel

Femern Bælt-forbindelsen bliver ved med at tiltrække virksomheder, og nu er værkstedskæden Super Dæk Service rykket ind i Rødbyhavn.

De første ordrer er allerede tikket ind hos den nyåbnede afdeling af værkstedskæden Super Dæk Service ved Rødbyhavn. Med en placering få minutter fra Danmarks største byggeplads, forventer afdelingsleder Martin Lund, at der er et stort potentiale i at hjælpe med at holde deres entreprenører og industrimaskiner godt og sikkert kørende.

- Super Dæk Service i Rødby kan levere dæk til stort set alt, der kan rulle. Ikke mindst entreprenørmaskiner. Når byggeriet kommer op at køre, kommer der til at være mange tusinde mand, der arbejder her, og rigtig mange entreprenørmaskiner og andet materiel på byggepladsen, siger Martin Lund, som allerede har leveret de første ordrer og landet en aftale med en udlejningsvirksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Værkstedet ved Rødbyhavn har sit eget dæklager, hvor man også har dæk til entreprenør- og industrimaskiner. Derudover har man også adgang til et centralt dæklager i Danmark med over 500.000 dæk på lager.

Super Dæk Service har i alt 62 fysiske afdelinger fordelt over hele landet.