Abonnementsartikel

Masser af gæster hos den nordjyske virksomheds åbent hus-arrangement fra start fredag morgen.

Allerede fra morgenstunden begyndte gæsterne at vælte ind, da Hydrema slog dørene op i virksomhedens store showroom ud til E45 ved Støvring i det nordlige Himmerland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangementet løber både fredag og lørdag fra klokken 9-17, så det er endnu for tidligt at spå om antallet af gæster. Men ud fra interessen de første tre timer tegner det til en ny succes.

- De senere år har vi haft omkring 3.000 forbi i løbet af de to dage, så mon ikke også vi når det store antal i år, siger Hydremas adm. direktør, Jan Werner Jensen.

Direktøren kan se tilbage på et ganske flot år, der ifølge ham selv har bragt Hydrema styrket gennem 2012.

- Vi mangler endnu nogle dage, før vi kan gøre det hele op. Men vi kan notere os en vækst på det danske marked gennem året. Kan vi fastholde det i 2013, har vi bestemt ikke noget at klage over, fastslår han og tilføjer, at arrangementet efterhånden har fået status af mini-messe:

- Det skyldes blandt andet, at vi også indbyder underleverandører og andre fra branchen til at få en lille stand hos os i disse dage. På den måde bliver der meget mere at se på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Direktøren skal nu i gang med forberedelserne til årets store BAUMA-masse i München til april, hvor han lover at Hydrema kommer med en stribe spændende nyheder.