Abonnementsartikel

Hurtigere og mere behagelig skæring samt længere levetid.

Norton Clipper lancerer en ny diamantklinge til beton, armeret beton og andre hårde materialer. Den nye klinge har betegnelsen Duo Extreme+, og det er en videreudvikling af Duo Extreme. Den ny klinge har U-formede fordybninger i diamantsegmentet, hvilket giver hurtigere og mere fri skæring. Segmenterne er 15 mm høje hvilket giver klingen en lang levetid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye klinge skærer ifølge producenten op til 20 procent hurtigere, og har op til 20 procent længere levetid i forhold til sin forgænger. Diamantsegmenterne er en ny type med højere og mere jævn densitet, og er lasersvejsede på stambladet efter en ny metode, som forankrer segmenterne bedre, og dermed giver et mere sikkert arbejdsmiljø. Segmenterne er endvidere trapezformede, hvilket giver et lavere vibrationsniveau og dermed mere behagelig skæring for brugeren.

Den nye diamantklinge er ifølge producenten ideel til både tør- og vådskæring af beton, armeret beton, hårde materialer og diverse byggematerialer. Klingen findes i dimensionerne 230 mm, 300 mm og 350 mm til vinkelsliber, håndholdt benzinsav samt gulv- og vægsav.