Abonnementsartikel

Den Kalundborg-baserede forhandler af entreprenørmaskiner har fået en ny distriktschef.

Jamas har ansat 59-årige Ib Hansen til at stå for salget af den lettere del af materiellet i virksomheden.

Den nye distriktschef kommer fra en baggrund som selvstændig forhandler af gaffeltrucks og mindre entreprenørmaskiner. Og det er netop dette segment, han kommer til at tage sig af hos Jamas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har altid været i branchen, og de sidste 25 år har jeg været selvstændig med mit firma IH Maskiner, fortæller Ib Hansen, der måtte lukke firmaet efter nogle hårde år med finanskrise.

Mere at byde på

Nu ser han frem til at betjene både nye og gamle kunder i den nye stilling.

- Det var selvfølgelig noget skidt, men nu føler jeg, at jeg har fået en ny chance. Jobbet i Jamas er en fantastisk chance for mig personligt, men det vigtigste for mig er, at jeg nu får mulighed for at servicere alle de kunder, jeg har fået gennem 25 år. Det er en kæmpe sten fra mit hjerte, siger den nyudnævnte distriktschef.

- Jeg glæder mig helt utroligt til at komme i gang, for selv om jeg kender kunderne, får jeg nu også mulighed for at sælge de lidt større maskiner, som jeg jo ikke havde på programmet før. Nu får vi lidt mere at gøre med, mine kunder og jeg - og forhåbentlig mange nye kunder. Jeg har jo meget mere at byde på nu, siger Ib Hansen.

Unikt branchekendskab

Det mener de også hos Jamas, hvor de er glade for at byde den rutinerede sælger velkommen om bord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er utroligt heldige at få en mand med Ibs erfaring til Jamas. Ib kommer hertil med et branchekendskab og en indsigt, som er helt unik. Dertil kommer en stor og loyal kundekreds, han har opbygget gennem årene, siger virksomhedens salgs- og marketingchef Kim Damgaard.

Han oplyser, at Ib Hansen startede i sin nye stilling den 15. september og lige fra dag et har taget fat på sine nye - og gamle - opgaver med stor entusiasme.