Abonnementsartikel

DM&E vil forbedre og effektivisere kvalitetssikringsarbejdet i små og mellemstore kloakmester- og entreprenørvirksomheder.

Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E) har indgået et samarbejde med virksomheden Ajour System omkring salg og udvikling af DM&E AjourKS, et digital kvalitetssikringssystem målrettet små- og mellemstore entreprenør- og kloakmestervirksomheder.

- Vi har igennem længere tid været på udkig efter et digitalt kvalitetssikringssystem, som levede op til de krav, vi stillede, og som vi så kunne tilpasse til mindre entreprenør- og kloakmestervirksomheder. Det er nu lykkedes gennem vores samarbejdsaftale med Ajour System A/S, fortæller konsulent Søren Christensen fra DM&E.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Små- og mellemstore virksomheder får til stadighed større og større administrative byrder, og ikke mindst på små opgaver fylder de administrative opgaver forholdsvis meget.  Derfor vil der her kunne hentes nogle effektiviseringsgevinster, mener han.

Ensartet arbejdsgang

Også Ajour System ser store perspektiver i samarbejdet, som grundlæggende bygger på en fælles målsætning om at forbedre både kvalitet og effektivitet i forbindelse med kvalitetssikring og dokumentation af eget arbejde.

- Her er DM&E AjourKS et værktøj, der sikrer en ensartet og nem arbejdsgang, fastslår Rene Mortensen, Indehaver af Ajour System A/S.

Det nye system lanceres og demonstreres på Kloakmessen i Fredericia den 23.-24. januar, hvor både DM&E og Ajour System A/S udstiller.

Sådan virker systemet

DM&E AjourKS virker i korte træk på den måde, at man ude på pladsen med få tryk på sin mobiltelefon eller tablet laver sine registreringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden er det muligt at angive på kort eller tegninger, hvor registreringen præcis er fortaget. Når man er færdig med kvalitetssikringen, gemmes oplysningerne automatisk på en server under den enkelte sag.

Systemet kan desuden benyttes til dokumentsyring af egne sager, oplyser Søren Christensen.