Abonnementsartikel

Moderselskaberne indstiller tre erfarne profiler til koncernens bestyrelse.

De to aktionærer i MT Højgaard A/S - Højgaard Holding og Monberg & Thorsen - indstiller tre nye medlemmer til valg til bestyrelsen på koncernens ordinære generalforsamling i april.

De forventes at afløse Jens Jørgen Madsen og Lars Rasmussen, som ikke ønsker at genopstille, samt Jørgen Nicolajsen, der udtrådte af bestyrelsen i december 2013 i forbindelse med sin udnævnelse til koncerndirektør i den store bygge- og anlægsvirksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tre nye medlemmer er Carsten Bjerg, Pernille Fabricius og Mats Jönsson, oplyser MT Højgaard.

De nye ansigter

Carsten Bjerg er født i 1959, er dansk statsborger og ingeniør. Han er medlem af bestyrelsen for Vestas og næstformand for bestyrelsen i Rockwool.

Pernille Fabricius er født i 1966, er dansk statsborger og uddannet cand.merc.aud. Hun er finansdirektør for Topaz Energy and Marine i De Forenede Arabiske Emirater og er medlem af bestyrelsen for Royal Greenland.

Mats Jönsson er født i 1957, er svensk statsborger og uddannet civilingeniør. Han er bestyrelsesmedlem i Coor Service Management, som han tidligere var koncernchef for.

Hele bestyrelsen

Forudsat at de tre indstillede kandidater vælges til MT Højgaards bestyrelse, vil den fremover bestå af følgende seks generalforsamlingsvalgte medlemmer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søren Bjerre-Nielsen (formand)

Niels Lykke Graugaard (næstformand)

Carsten Bjerg

Pernille Fabricius

Curt Germundsson

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mats Jönsson

Hertil kommer de tre medarbejdervalgte medlemmer:

Irene Chabior

Vinnie Sunke Heimann

John Sommer