Abonnementsartikel

En stigende efterspørgsel efter entreprenørmaskiner har fået RK Maskinudlejning til at åbne en afdeling i Sverige og investere i tre nye Cat maskiner.

RK Maskinudlejning holder til i Viborg men lejer entreprenørmaskiner ud til projekter i hele landet. På grund af en stigende efterspørgsel efter entreprenørmaskiner har René Kjellerup dog valgt at ekspandere forretningen.

Sidste nye skud på stammen er en udlejningsafdeling i Sverige samt indkøb af tre nye Cat maskiner i form af en 308E2 CR med over 200 graders skovlrotation, en 906H2 og en 938K.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opdateret maskinpark

- Jeg vil gøre alt for at løse kundernes problemer. Det er vigtigt for min forretning, at jeg kan levere maskiner, der er i absolut topform, men det er mindst lige så vigtigt, at jeg rykker hurtigt ud, hvis kunderne står med et akut behov for at leje en maskine. Derfor har jeg også min egen lastbil til at transportere maskinerne på.

- Jeg ser sådan på det, at min forretning også er ansvarlig for, at den service, mine kunder leverer til deres kunder, er i orden. Hvis mine kunder ikke får den bedste service, hvordan skal de så kunne udføre opgaverne ordentligt for deres respektive kunder, siger René Kjellerup.

Flere ansættelser

For René Kjellerups udlejningsforretning byder fremtiden på spændende nyt. I den kommende tid arbejder han på at udvide medarbejderstaben yderligere udover de 2-3 maskinførere, der er ansat i dag.

Han vil nemlig i stigende grad også tilbyde udlejning af maskiner inkl. fører, og han ønker også at kunne påtage sig flere specialopgaver, end han kan med den nuværende maskinpark.

- Jeg arbejder hen imod at kunne løse næsten alle forespørgsler, og det kræver, at jeg supplerer mit sortiment med flere specialmaskiner, og det, forventer jeg, vil ske i de kommende år. Men jeg mærker også en stigende interesse for muligheden for at leje maskinerne ud sammen med en maskinfører, så det er også noget, jeg vil kigge nærmere på i den kommende tid, siger René Kjellerup.