Abonnementsartikel

Graco vejmarkeringsmaskiner tilbyder behageligere arbejdsforhold.

Clemco Danmark ApS er en grossist- og projektvirksomhed indenfor overfladebehandling. Firmaet tilbyder en lang række produkter og serviceydelser blandt andet inden for vejmarkering.

Gennem mere end 16 år Clemco solgt og rådgivet omkring vejmarkeringsmaskiner fra amerikanske Graco, og både produkter og viden bragte de med forbi Trafiksikkerhedsmessen i sidste måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Færre rystelser

Hvis man ikke selv er stødt på navnet Graco, så kan man være sikker på, at det er der mange andre, der har. Graco er verdens største leverandør af professionelt afstribningsudstyr, og i Danmark har firmaet også været repræsenteret i mange år.

- Graco har været til stede i Dannmark i cirka 25 år. LKF vejmarkering og Københavns Lufthavn er blot nogle af vores mange referencer, siger Kenneth Lercke, salgschef for Graco, der har været med i de sidste 20 år i formaet.

Produktprogrammet indeholder både fræsemaskiner til fjernelse af striber til vejmarkering samt forskellige udgaver og størrelser af nye maskiner til etablering af nye markeringer.

Måske produktnavne som FieldLazer, LineLazer, ThermoLazer eller GrindLazer lyder bekendt.

Ingen produkter huskes bedre end for deres særlige egenskaber, og der har blandt andet Grindlazer noget, der er værd at erindre, næste gang der skal handles udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På eksempelvis vores tromlefræser GrindLazer model 390 kører fræserhjulet baglæns, mens maskinen er i fremdrift, hvilket giver færre vibrationer. Hos andre kører kæden fremad. Det giver flere rystelser, og samtidig kan fræseren løbe af sted med én, argumenterer Kenneth Lercke.

GrindLazer er desuden forsynet med et selvudviklet EasyGlide hjulmonteringssystem, som giver nem manøvrering, og som samtidig betyder, at der ikke skal lægges manuel muskelkraft i, når der fræses.

Mere aktivitet

Den slags varer handles naturligvis ikke i samme tempo, som der køres på vejene, menClemco gør sig helt sikkert mange tanker om Graco og det danske marked.

- I forhold til fræsere og termoplastudlæggere har vi en plan om at være mere aktive på markedet end de 10-15 solgte maskiner årligt, der er status nu, fastslår Kenneth Lercke.