Abonnementsartikel

John Kruse Larsen fra Pankas A/S kan fremover kalde sig vicepræsident for European Asphalt Pavement Association.

Den europæiske asfaltindustris brancheforening, European Asphalt Pavement Association, EAPA, valgte torsdag den 12. juni 61-årige John Kruse Larsen, administrerende direktør i den danske virksomhed Pankas A/S, til vicepræsident. Til præsident faldt valget på Ayberk Özcan fra Tyrkiet.

EAPA, der har 35 medlemmer og hovedkvarter i Bruxelles, er industriens talerør over for politikere i EU og netværk for faglig og teknisk vidensdeling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er stolt over, at Danmark og dansk asfaltindustri har markeret sig så positivt internationalt, at en dansker nu bliver valgt ind i topledelsen, siger John Kruse Larsen.

- Jeg lægger vægt på arbejdet internationalt og i Bruxelles, for flere og flere love og regler kommer derfra. Desuden vil jeg have fokus på vedligeholdelse af veje, der overalt i Europa er ved at forfalde. Det er dels en dårlig forretning, for misligholdte veje er dyre veje, dels til skade for europæernes velfærd, for infrastruktur er afgørende for at skabe vækst og få genoprettet økonomien, fastslår John Kruse Larsen.

Pankas A/S er i øvrigt aktiv i Tyskland, Polen, Ukraine, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet og Rumænien. John Kruse Larsen sidder desuden i bestyrelsen for Asfaltindustrien i Danmark og i virksomheden Eurostar Danmark A/S.