Abonnementsartikel

Et forventet underskud for 2014 på et tocifret millionbeløb får importøren af Caterpillar til at droppe årets største entreprenørmesse på dansk grund.

Caterpillar vil ikke være at finde på E&H'15 i Herning i begyndelsen af maj.

Det er konklusionen hos Pon Equipment A/S, der importerer og forhandler Caterpillar i Danmark. Beslutningen er taget på baggrund af virksomhedens dårlige økonomi. Blandt andet gennem et meget skuffende resultat for 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det endelige resultat foreligger ikke endnu, men vi kan allerede nu sige, at vi lander på et tocifret millionunderskud. Det er selvfølgelig langt fra tilfredsstillende. Derfor har vi også måttet sige farvel til nogle af vores medarbejdere, ligesom vi har foretaget nedskrivninger på vores lagerbeholdning, siger Annette Jacobsen, der tiltrådte som administrerende direktør i september sidste år.

- Vi har iværksat en effektiviseringsplan, som blandt andet betyder, at vi ikke deltager i E&H messen i år, men vi sætter også mange nye tiltag i søen. Fx lancerer vi et helt nyt koncept for brugte maskiner, vi sætter fokus på maskinstyring og maskinovervågning, og vi styrker vores tilbud på serviceaftaler, tilføjer Michael Bahn Jørgensen, der er salgs- og marketingsdirektør hos Pon Equipment.

I forvejen bliver E&H'15 uden deltagelse fra Volvo Entreprenørmaskiner A/S.