Abonnementsartikel

Case melder sig selv i topform forud for E&H i Herning til maj.

Case er helt klar til E&H i Herning, som løber af stablen i maj. E&H er den største entreprenørmesse på dansk jord i 2015, og Case har både egne folk samt partnerne Bay Christensen A/S fra Sjælland og Ringe Maskinforretning A/S fra Fyn med på Case-standen. Hele holdet har netop været til træning i Cases besøgscenter i Paris, hvor ti danske Case-sælgere sammen med kolleger fra Norge, Finland og Sverige var samlet til en gennemgang af nyhederne fra Case.

- En god skovhugger skal også have slebet saven en gang i mellem. Det har vi nu fået gjort og står med ti motiverede Case-sælgere, som virkelig er klar, siger direktør i S.D. Kjærsgaard, Palle Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arbejdende maskiner i Herning

Case vil på E&H fremvise både arbejdende maskiner og maskiner, der er udstillet med forskelligt udstyr. Og netop udstyret får særligt fokus, så de besøgende kan se Case påmonteret nye, inspirerende redskaber. Der vil blandt andet blive fremvist redskaber fra NPK samt en ny finsk sorteringsskovl.

I forbindelse med sælgertræningen i Paris var der også fremvisning af den helt nye grader fra Case, som får sin premiere på Intermat i Paris i april. Her vil Case stille med sin mest massive deltagelse hidtil, og den danske Case-importør vil også være repræsenteret på den franske messe.

- Case er i top tre i USA, og det vil de også være i Europa, og derfor investerer mærket nu massivt i Europa, siger Palle Kjærsgaard.

Case importeres i Danmark af S.D. Kjærsgaard A/S og sælges via egne afdelinger i Jylland samt via Bay Christensen A/S på Sjælland og Færøerne og Ringe Maskinforretning A/S på Fyn.