Abonnementsartikel

Nicolaisen & Larsen afsluttede torsdag det sidste åbent hus-arrangement i forbindelse med virksomhedens 40 års jubilæum som dansk eneforhandler af maskiner fra JCB.

Torsdag holdt Nicolaisen & Larsen åbent hus i den sjællandske afdeling ved Ringsted. Årsagen var, at man som landets forhandler af JCB-maskiner kunne fejre, at Nicolaisen & Larsen gennem 40 år har haft eneforhandling af de engelske JCB-maskiner i Danmark.

Tidligere har der været åbent hus i hovedkvarteret i Ulfborg i Vestjylland og i Vissenbjerg på Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har været tre rigtig gode dage med pænt besøg alle steder. Og vi har samtidig også fået solgt noget - både til landbrugs- og entreprenørsegmentet - så vi er meget tilfredse, siger medejer Susanne Nicolaisen til Maskinteknik.

Det har været tre rigtig gode dage med pænt besøg alle steder. Og vi har samtidig også fået solgt noget - både til landbrugs- og entreprenørsegmentet - så vi er meget tilfredse.

Medejer Susanne Nicolaisen

Nicolaisen & Larsen

Ny 10 tons maskine

Besøgende til virksomhedens åbent hus kunne blandt andet opleve en ny 10-tons gravemaskine, JCB 100C-1, som Nicolaisen & Larsen har premiere på i Danmark. For selvom den lidt mindre 86C-1 er meget populær på markedet i Danmark, så har flere kunder efterspurgt en midi-graver med større kapacitet.

- Vi har fået så mange henvendelser, at vi har besluttet at tilføje 10 tons maskinen til vores sortiment af midi-graveskiner, siger storkundechef Dennis Faurby.

JCB 100C-1 kan prale af en kraftigere motor end 86C-1. Desuden er motoren senest skud på stammen fra JCB by Kohler med Tier 4 Final/Stage 4 teknologi, som fremover leveres i alle JCB's gravemaskiner fra 10 til 22 tons.