Abonnementsartikel

Palle Kjærsgaard har taget over efter den mangeårige formand Hans Holm.

Det bliver med Palle Kjærsgaard, adm. direktør i S.D. Kjærsgaard A/S, der importerer Case Construction, i spidsen, at Entreprenørsektionen i brancheorganisationen Maskinleverandørerne tager hul på fremtidens udfordringer.

Det ligger fast efter sektionens generalforsamling 4. marts. På forhånd havde den siddende formand Hans Holm, adm. direktør i JMM Group, meddelt, at han ønskede at trække sig efter syv år i formandsstolen. Han trådte ved samme lejlighed helt ud af bestyrelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arbejdsom

Hans Holm blev fejret med en kort, intern reception efter generalforsamlingen, hvor sektionsmedlemmer og ansatte fra Maskinleverandørerne gav ham et par ord med på vejen.

- Jeg vil gerne takke dig for et godt samarbejde gennem årene. Du har været en meget arbejdsom formand og har trukket et stort læs. Vi har stået sammen omkring messerne, og der har aldrig været problemer mellem os, sagde Niels Kirkegaard, formand for Maskinleverandørernes sektion for Park, Vej og Anlæg.

Fra Klaus Nissen, branchedirektør i Maskinleverandørerne, lød der også pæne ord:

- Vi har aldrig været i tvivl om, hvad du mente om en sag, og du har altid været meget arbejdsom. Jeg forudser, at vi i sekretariatet fremover kommer til at arbejde endnu mere selv, da du ofte selv præsenterede en løsning på en opgave.

Der blev tilføjet forskellige humoristiske bemærkninger fra deltagerne. Blandt andet omkring konsekvenserne af hans farvel til formandsposten og konsekvenserne deraf for hans medarbejdere i JMM Group, samt at hans afgang skete som konsekvens af at have garanteret godt vejr under E&H i både 2012 og 2015.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var tredje gang, at Hans Holm var involveret i Maskinleverandørerne. Han vendte tilbage i en turbulent tid i 2009, hvor finanskrisen havde taget fat, og hvor salget af entreprenørmaskiner var hårdt ramt deraf.

Bestyrelsen i Entreprenørsektionen består nu af formand Palle Kjærsgaard, Benny Svenningsen fra Svenningsens A/S samt Klaus Meldgaard, afdelingschef i Meldgaard Handel A/S, der overtog det ledige sæde i bestyrelsen.

Claus Benzin, adm. direktør i Aksel Benzin A/S, ønskede ikke at genopstille til posten som suppleant til bestyrelsen. Den plads er overtaget af Robert Kjærgaard, salgschef i Stemas A/S.