Abonnementsartikel

Brødrene Kier A/S har placeret sit nye hovedlager for VA-produkter i Horsens og har ansat nye folk.

Midt i Horsens ligger Brødrene Kiers nye 1.000 kvadratmeter store hovedlager, som rummer et bredt program af VA-produkter. Herfra tilbydes rør og fittings i alle de størrelser, kloakmesteren og entreprenøren har brug for.

- Vi har alt lige fra små 25 mm rør og op til rør med en diameter på 500 mm. Vi skal være lagerførende i et bredt program. Vi skal kort fortalt have alle de produkter, som entreprenøren skal bruge, siger Torben Commerou, der er salgschef i Jylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han kommer fra en stilling hos Brødrene Dahl, hvor han var salgskonsulent i fire år. Også intern sælger Jeff Bjerregaard er ny hos Brødrene Kier. Han kommer fra en lignede stilling hos Uponor. Yderligere et par nye kolleger forventes at komme til i løbet af det næste halve års tid.

Nyt ben på forretningen

Forretningsområdet med VA er nyt hos Brødrene Kier og blev en realitet i forbindelse med opkøbet af den sjællandske grossist Jacobsen & Keldt A/S sidste år. Et af Jacobsen & Keldts vigtigste område var netop VA.

Nu er den nye VA-organisation ved at være på plads. Entreprenørerne kan fremover købe kloakrør hos Brødrene Kier, som har afdelinger i Hasselager, hvor hovedkontoret ligger, i Aarhus, Skanderborg, Horsens, Odense og Ringsted. Personalet fra den allerede eksisterende afdeling i Horsens kommer også til at betjene kunder i det nye VA-lager.

I alt har Brødrene Kier 18 lastbiler. To nye er på vej til basen i det nye VA-lager.

- Vi ved, hvad kunderne stiller krav om, og det er service, fleksibilitet og ordholdenhed. Det kan vi give dem. Og så er det værd at nævne, at vi er blevet taget rigtig godt imod af nye kunder, siger Torben Commerou.