Abonnementsartikel

Der ligger vækstpotentiale på Sjælland, og derfor ansætter S.D. Kjærsgaard ny distriktschef.

Fra Case Construction Equipment stilles der generelt store krav om markedsandele til sine importører og forhandlere. Det gælder naturligvis også for den danske importør S.D. Kjærsgaard. Her har man især udset sig Sjælland som et område, hvor der kan vindes yderligere markedsandele.

- Vi har haft Case-importen i fem år nu og har oplevet vækst hvert år - helt i tråd med den strategi, der blev lagt, og de forventninger Case har haft til os, siger direktør og ejer Palle Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

S.D. Kjærsgaard sælger via egne udsalgssteder i Jylland, og derudover har de aftaler med en forhandler på Fyn og en på Sjælland. Det drejer sig henholdsvis om Ringe Maskinforretning, der har solgt og serviceret Case på Fyn i mere end 25 år, samt Bay Christensen i Rønnede på Sjælland.

Samarbejde styrkes

- På Sjælland sælges op mod halvdelen af de entreprenørmaskiner, der sælges i Danmark. Dette marked skal vi have en større andel af og har derfor pr. 1. august ansat yderligere en ny distriktschef på Sjælland, Mette Busk-Jensen, som glæder sig til at møde nye samt eksisterende Case-kunder. Bay Christensen A/S, som vi har et nært og stærkt samarbejde med, fortsætter uændret som sjællandsk full line forhandler og servicepartner af Case, siger Palle Kjærsgaard.

Han understreger desuden, at fremtidsvissionerne er, at samarbejdet med både Ringe Maskinforretning samt Bay Christensen fortsætter og styrkes. Derudover er det planen, at udvalgte forhandlere af Case IH vil kunne tilbyde lette entreprenørmaskiner fra Case Construction Equipment. På salgssiden skal der på sigt i øvrigt også oprustes i det midtjyske med en ny sælger i løbet af efteråret.

S.D. Kjærsgaard dækker Case importen i Danmark, Grønland, Færøerne og Island.