Abonnementsartikel

45 årige Allan Harbo skifter fra posten som afdelingschef for Jortons Region Nord til administrerende direktør i Jorton A/S.

Til styrkelse af den igangværende udvikling samt gennemførelse af en fremtidig bæredygtig vækst og forretningsudvikling har Jorton A/S udnævnt Allan Harbo som administrerende direktør med øjeblikkelig virkning. Det skriver JBH Gruppen, som ejer Jorton, i en pressemeddelelse.

Allan Harbo er 45 år og uddannet ingeniør, kloakmester og snedker. Han har været ansat samlet 14 år hos Jorton A/S - heraf de sidste 11 år som afdelingschef for Jortons Region Nord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udnævnelsen begrundes blandt andet med, at Allan Harbo besidder en stor og bred praktisk og teoretisk ledelsesmæssig erfaring, ligesom han i sit karriereforløb har udvist en stor evne til at styre og udvikle forskellige forretningsområder med stor succes.

Afbrudt samarbejde

Allan Harbo overtager stolen efter Carsten Varneskov, der egentlig er administrerende direktør i moderselskabet JBH Gruppen, men nu i en periode har været konstitueret direktør i Jorton A/S. Det var en konsekvens af, at Jorton i marts 2016 afbrød samarbejdet med John Funch, som måtte forlade stolen efter det, der af Jortons bestyrelse blev betegnet som "en forskellig holdning til Jortons strategi." John Funch blev i den sammenhæng fremhævet for at have ydet en stor indsats for at bringe Jortons økonomi på fode igen.

I forbindelse med Allan Harbos skifte til direktørstolen er Mikkel Ovesen med øjeblikkelig virkning udnævnt som afdelingschef i Jortons Region Nord.

Mikkel Ovesen er 33 år, uddannet bygningskonstruktør og har været hos Jorton siden 2010, de seneste år som projektchef. Han har i øvrigt gennemgået Kooperationens Lederuddannelse og vil omgående kunne overtage den daglige drift af Jortons Region Nord.